Dermedics

De missie van DERMEDICS® is om de natuurlijke schoonheid van de huid te onthullen door het aanbieden van de meest innovatieve oplossingen die de mogelijkheid bieden om veel voorkomende huidproblemen van mensen van alle leeftijden en etnische achtergrond te verbeteren.

De afdeling Onderzoek en Ontwikkeling van de cosmetische en medische sector van DERMEDICS® wordt gecreëerd door de artsen, apothekers en biotechnologen welke ondersteund worden door cosmeticaspecialisten van over de hele wereld. Alle cosmetica zijn gemaakt met behulp van de meest geavanceerde technologieën en bevatten de meest innovatieve actieve ingrediënten.

De afdeling Onderzoek en Ontwikkeling van de huidverbeteringsapparatuur van DERMEDICS® wordt beheerd door ingenieurs volledig ervaren in het technisch ontwerpen van de elektronica en software velden. Technologieën van elektronische huidverbeteringsapparatuur zijn gericht op het verbeteren van de huidconditie die zichtbaar is na slechts één behandeling. Alle parameters van de behandelingen worden volledig gecontroleerd door intelligente microprocessoren om de hoogste veiligheid voor de cliënt en de professional te garanderen.

Het kwaliteitsbeleid van DERMEDICS® voldoet volledig aan de normen van de Europese Unie voor de veiligheid en functionaliteit van alle producten.

Ace of Face

Een make-upcollectie met alleen hypo-allergeen oogproducten , een breed scala aan soorten, zoals groeistimulerende mascara, verlengende krullende mascara, verlengende mascara, waterproof mascara voor de meest gevoelige ogen.

Bellápierre

Bellápierre werd in 2005 in Amerika opgericht door David Oren. Het is een van de snelst groeiende cosmeticabedrijven in de wereld. Bella is het Italiaans woord voor ‘mooi’ en Pierre is het Frans woord voor ‘steen’, dus Bellápierre betekent ‘mooie steen’. Al de minerale producten zijn gemaakt van een steen/rots, genaamd Mica. Bellápierre is dus een mineraal make-up merk, dat gebruik maakt van natuurlijke ingrediënten. Onze ambassadrice voor het merk is dan ook la bella “Belle Perez“.

GLOV

GLOV is dé innoverende oplossing voor het ontshminken. Het énige wat u nodig heeft is een beetje water. Deze GLOV-handschoen past perfect in elke beautycase. GLOV verwijdert makkelijk make-up Efficiënt: De innovatieve microvezels verwijderen alle soorten van cosmetische kleuren, zelfs waterproof mascara en eyeliner Veilig: Alle GLOV-producten werden dermatologisch getest. Ze zijn hypoallergeen. Ze zijn zacht voor de ogen. Makkelijk en snel: Maak gewoon nat met water

Clephar

Clephar is het enige Belgische laboratorium voor dermatocosmetica en vindt haar oorsprong in de apotheek van de familie Cleeren. Vanuit de overtuiging dat een degelijke persoonlijke huidanalyse de basis vormt voor huidverbetering, werd hier een lijn verzorgingsproducten ontwikkeld, bedoeld voor klanten van de apotheek. Deze bleek al snel een succes. In de navolgende jaren werd de productlijn langzaam uitgebreid. Wat begon als een cosmeticalijn met een beperkt aantal hoogwaardige producten, groeide uit tot een volwaardig huidverbeterend merk, specifiek gericht op professionele schoonheidsinstituten en huidspecialisten. Het productgamma bevat inmiddels een ruim assortiment waaronder Skin Care, Men Care, Body & Wellness en Sun Care.